Ring til os – 75 80 16 99

Buntmageri & Pelshandel

Skriv besked til os

Buntmager

Vil du designe din egen pels? Har du brug for at få repareret en pels? Eller ønsker du at få syet din pels om? I Østjydsk Skindcenter har vi eget buntmageri, der mestrer alle teknikker inden for det stolte og krævende fag.

Vores dygtige buntmagere er fagligt dygtige, kreative og omhyggelige. De har sans for den helt rigtige formgivning og evner at designe nye, reparere og sy pelse om, så de passer til perfektion i både snit og stil.

For dig der vil have syet din pels om

Har du en pels, du egentlig er glad for, men aldrig bruger fordi pasformen ikke sidder lige i skabet? Hvad enten pelsen er et arvestykke med høj affektionsværdi eller et loppefund, kan vores dygtige buntmagere give din pels et nyt liv med det helt rigtige snit.

Selv små ændringer på din pelsjakke kan gøre en kæmpe forskel, og vores buntmagere mestrer alle de gamle og traditionelle teknikker og respekterer pelsens historie, når skal omforandres, så pasformen bliver perfekt, ærmerne i den rigtige længde og kraven i den rigtige størrelse.

For dig der har brug for at få repareret din pels

Selvom pels er utroligt slidstærkt, kan det ofte ikke undgås, at der med tiden opstår skader som revner i pelsen eller syninger, der går op. Vores buntmagerne er specialister i at reparere skader på din pelsjakke, så levetiden forlænges markant.

For dig der vil designe din egen pels

I et samarbejde med vores dygtigere buntmagere kan du designe din helt personlige pels. Når skindet er valgt, går vores buntmager i gang med at sy pelsen ud fra det design og snit, I har besluttet sammen. Book et designmøde med vores buntmager

Søg professionel hjælp hos vores buntmagere

Besøg Østjydsk Skindcenter og få en snak med en af vores buntmagere. De er eksperter i at omforandre pelse, reparere pelse og designe helt nye pelse tilpasset din personlige stil.

Du finder os på Torvegade 14, 7160 Tørring, hvor der er gratis parkering lige ved døren.

Har du spørgsmål om reparationer af pelse, design af nye pelse eller til omforandring af pelse, er du altid velkommen til at ringe til os på 75 80 16 99 eller skrive til mail@skindcenter.dk.

Har du et spørgsmål?