Ring til os – 75 80 16 99

Buntmageri & Pelshandel

Skriv besked til os

Ræv

Rævepelsjakker og accessories i rævepels er blevet utroligt populært hos kvinder som dig. Ræv er et blødt materiale, og du kommer med garanti til at forelske dig i den utroligt lækker underuld og de fineste dækhår, der skinner smukt i lyset.

Rævepels skal opleves, og i vores store showroom og butik kan du gå på jagt efter lige nøjagtig den rævepelsjakke. Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, og med mere end 40 års erfaring har vi den nødvendige faglig ekspertise i at vejlede og rådgive dig, så du får en rævepels, der bliver det måske vigtigste element i din garderobe.

Rævepelse i ypperste kvalitet

Ræv er et solidt og godt materiale, som holder i mange år. I Østjydsk Skindcenter fører vi rævepelse i flere kvaliteter og til priser, hvor de fleste kan være med.

Vi har naturligvis gratis parkering lige ved døren, et specialiseret personale med mange års erfaring i rævepelsjakker og gratis kaffe i Kaffehjørnet, når du har behov for en shoppepause.

Find din rævepels i vores store showroom

I Østjydsk Skindcenter finder du et stort udvalg af rævepels, og når du besøger os, kan du på tætteste hold lade dig forføre af de uimodståelige bløde pelse i ræv. Vi fører rævepelsjakker i størrelserne 36 – 48 og i alle prisklasser.

Du får naturligvis:

  • Et stort udvalg rævepelse og rævepelsjakker
  • Personlig vejledning
  • Gratis parkering lige ved døren
  • God service og faglig ekspertise
  • De rigtige brands til den rigtige pris
  • Gratis kaffe i Kaffehjørnet

Rævepels – Find pels i ræv hos Østjydsk Skindcenter

Besøg Østjydsk Skindcenter i Tørring og se vores store udvalg af de varmeste, blødeste og mest uimodståelige rævepelse. Vi har rævepelse i butikken året rundt.

Du finder os på Torvegade 14, 7160 Tørring, hvor der er gratis parkering lige ved døren.

Har du spørgsmål om rævepelse, er du altid velkommen til at ringe til os på 75 80 16 99 eller skrive til mail@skindcenter.dk.

Har du et spørgsmål?