Ring til os – 75 80 16 99

Buntmageri & Pelshandel

Skriv besked til os

 

Skind- og læderjakker til herrer

Læderjakken har med sit maskuline, rå og stilfulde look været et ikon i årtier for mænd som dig. I Østjydsk Skindcenter kan du gå på jagt efter den helt rigtige skindjakke til din garderobe. Du finder både den rå bikerjakke, de cool brune modeller og klassiske sorte læderjakker i det blødeste skind. 

Herre læderjakken er et nødvendigt element i enhver mands garderobe. Du kan bruge den i stort set alle situationer og til både formelle og uformelle begivenheder. I vores store showroom og butik finder du de klassiske bikerjakker, bomberjakken i læder med den rummelig facon og masser af lommer og naturligvis de klassiske, rå skindjakker i blødt læder uden så mange dikkedarer.

  • Notyz
  • BTF
  • Molltan
  • Levinsky

Fede læderjakker og skindjakker til mænd

Læder- og skindjakker er ideelle til forår, sommer eller efterår og kan nemt bruges i kombination med enten skjorte, t-shirt, pull-overs, sweatre, chinos eller de klassiske jeans. Skindjakken findes i mange forskellige designs og farver såsom bomber og biker i rød, brun, sort, cognac m.m.

Tidsløse skindjakker og læderjakker

Skindjakker og læderjakker har i mange år været et rigtig populært valg blandt mange mænd, og det er der rigtig god grund til. Ikke nok med at skind- og læderjakken giver et stilsikkert look, der aldrig går af mode, så får du også en jakke, som holder i rigtig mange år frem. I dag er meget tøj lavet af polyester, som desværre ofte går til efter få sæsoner. Med en skind- og læderjakke får du en jakke af høj kvalitet, som du kan bruge de næste mange år og som også er utroligt slidstærkt.

Vores priser på skindjakker og læderjakker kan variere efter model. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os på telefon eller mail herunder. Du er også meget velkommen til at besøge vores showroom i Tørring.

Besøg vores store showroom?

I Østjydsk Skindcenter finder du et stort udvalg af skind- og læderjakker til mænd, og når du besøger vores store showroom, kan du på tætteste hold se, mærke og dufte vores ægte skindjakker. Vi fører jakker i størrelserne 48 – 66.

Vælg for eksempel:

Klassisk sort læderjakke

En cool brun læderjakke

En klassisk bikerjakker

Bomberjakke

Smarte herre skindjakker

Du får naturligvis:

Personlig vejledning

Gratis parkering lige ved døren

God service og faglig ekspertise

De rigtige brands til den rigtige pris

Find din nye klassiske, rå eller casual skindjakke

Besøg Østjydsk Skindcenter i Tørring og se vores store udvalg af skind- og læderjakker til mænd.

Du finder os på Torvegade 14, 7160 Tørring, hvor der er gratis parkering lige ved døren.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på 75 80 16 99 eller skrive til mail@skindcenter.dk.

Skind- og læderjakker herre

Har du et spørgsmål?