Ring til os – 75 80 16 99

Buntmageri & Pelshandel

Skriv besked til os

Sælpels

Forestil dig det mest lækre materiale, du nogensinde har rørt. Så har du et godt billede af den følelse en ægte grønlandsk sælskindspels giver dig, når du tager den uimodståelige jakke af sælskind på.

I Østjydsk Skindcenter bliver du forkælet af et flot udvalg af sælpelse i vores store showroom og butik. Vi tør godt love, at de lækre sælpelse holder dig varm på selv de koldeste vinterdage, og så gør det jo ikke noget, at du samtidig ser fantastisk ud i den bæredygtige pels.

Førsteklasses sælpelse

Østjydsk Skindcenters sælpelse stammer fra grønlandske sæler, der lever i Nordatlanten. Vi forhandler især pelse fra grønlandssælen og ringsælen, som trives med levevilkårene i det kolde hav. Pelsene har en bundfarve, der spænder fra helt hvid til en lys grå på maven af sælen, og på ryggen er den mere mørkegrå. Glansen i dækhårene er flot, og stryger du hånden med hårene er pelsen glat, blød og lækker som silke.

Se vores udvalg af sælpelse i det store showroom

I Østjydsk Skindcenter finder du et stort udvalg af sælpelse, og når du besøger os, kan du på tætteste hold se, dufte og mærke de uimodståelige bløde sælskind. Vi fører sælskindsjakker i størrelserne 36 – 48 og i alle prisklasser.

Du får naturligvis:

 

  • Et stort udvalg sælpelse og sæljakker
  • Personlig vejledning
  • Gratis parkering lige ved døren
  • God service og faglig ekspertise
  • De rigtige brands til den rigtige pris
  • Gratis kaffe i Kaffehjørnet

Sælpels – Find pels i sæl hos Østjydsk Skindcenter

Besøg Østjydsk Skindcenter i Tørring og se vores store udvalg af de varmeste, blødeste og mest uimodståelige sælpelse. Vi har sælpelse i butikken året rundt.

Du finder os på Torvegade 14, 7160 Tørring, hvor der er gratis parkering lige ved døren.

Har du spørgsmål om sælpelse, er du altid velkommen til at ringe til os på 75 80 16 99 eller skrive til mail@skindcenter.dk.

Har du et spørgsmål?