Ring til os – 75 80 16 99

Buntmageri & Pelshandel

Skriv besked til os

Rulamsfrakke

En rulamsfrakke er en elegant, casual og klassisk frakke i det blødeste lammeskind. Rulamsfrakken er et must have i din garderobe, hvis du har brug for en dejlig, blød og varm frakke til de kolde danske vintermåneder. Vi fører et stort udvalg af modeller til såvel kvinder som mænd.

I vores store showroom og butik i Tørring beliggende midt mellem Odense og Aarhus, kan du slet ikke undgå at forelske dig i de smukke frakker i lammeskind. Vi fører alle de kendte danske og internationale brands. Du kan for eksempel vælge en frakke fra Goldstein, Bugatti, Trapper, Broch Leather, Saki, Furst, Butterfly CPH, Molltan, Bugatti, Lewinsky, CKN og M.A.P.

Find en uimodståelig rulamsfrakke nær Vejle og Horsens

Når du besøger Østjydsk Skindcenter, finder du et unikt og stort udvalg af rulam, og vi tør godt love, at der også er jakker i lammeskind, der matcher din stil og dine drømme. Med mere end 40 års erfaring med salg af frakker og jakker i lammeskind, har vi den nødvendige viden om stil, snit og farver, så du får den helt rigtige vejledning i dit køb.

På en rulamsfrakke vender pelsen indad. Det gør frakken dejlig blød og varm. Vi fører naturligvis modeller både med og uden pelsbesætninger på krave og håndled og i forskellige farver som for eksempel beige, sort og brun. Du kan få en rulamsfrakke i forskellige kvalitet og i prisklasser, hvor de fleste kan være med.

Kig forbi vores showroom i Tørring og se det store udvalg af frakker i rulam

I Østjydsk Skindcenter finder du et stort udvalg af rulamsfrakker nær Horsens og Vejle i størrelserne 36 – 48. Vi har gratis parkering lige ved døren, et specialiseret personale med mange års erfaring i skind og læder samt gratis kaffe i Kaffehjørnet, når du har behov for en shoppepause.

Du får naturligvis:

  • Et stort udvalg rulamsfrakker
  • Personlig vejledning
  • Gratis parkering lige ved døren
  • God service og faglig ekspertise
  • De rigtige brands til den rigtige pris
  • Gratis kaffe i Kaffehjørnet

Find frakke i lammeskind hos Østjydsk Skindcenter

Besøg Østjydsk Skindcenter i Tørring og se vores store udvalg af de varmeste, blødeste og mest uimodståelige frakker i lammeskind. Vi har rulamsfrakker i butikken året rundt.

Du finder os på Torvegade 14, 7160 Tørring, hvor der er gratis parkering lige ved døren. Tæt på Horsens og Vejle

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på 75 80 16 99 eller skrive til mail@skindcenter.dk.

Har du et spørgsmål?