Ring til os – 75 80 16 99

Buntmageri & Pelshandel

Skriv besked til os

Skind- og læderjakker til damer

Klassisk, fashion eller casual street?
I Østjydsk Skindcenter finder du ét af Danmarks største udvalg af skind- og læderjakker til damer, og hvad enten du er på jagt efter en ægte klassiker i et tidløs design eller søger et moderne snit, har vi med garanti en skindjakke, der matcher din personlige stil.

I vores store showroom og butik beliggende midt mellem Aarhus og Odense kan du lade dig forføre af alle de kendte danske og internationale brands.

 

  • Notyz
  • BTF
  • Molltan
  • Levinsky

Skind- og læderjakker til damer

Når du besøger Østjydsk Skindcenter, finder du et stort udvalg af ægte læderjakker i førsteklasses kvalitet. Vi tør godt love, at du bliver inspireret af de mange flotte, elegante og rå skindjakker, og vi står naturligvis klar til at guide og råde dig i dit valg af jakke. Fik vi fortalt, at vi naturligvis har gratis parkering lige ved døren, et specialiseret personale med mange års erfaring i skind- og læderjakker og gratis kaffe i Kaffehjørnet, når du har behov for en shoppepause?

Besøg showroomet og se alle vores lækre jakker og accessories

Når du besøger Østjydsk Skindcenter, finder du et stort udvalg af ægte læderjakker i førsteklasses kvalitet. Vi tør godt love, at du bliver inspireret af de mange flotte, elegante og rå skindjakker, og vi står naturligvis klar til at guide og råde dig i dit valg af jakke.

Fik vi fortalt, at vi naturligvis har gratis parkering lige ved døren, et specialiseret personale med mange års erfaring i skind- og læderjakker og gratis kaffe i Kaffehjørnet, når du har behov for en shoppepause?

Du kan for eksempel shoppe:

1. Smarte skindjakker
2. Lækre skindbukser
3. Flotte skindleggings
4. Elegante skindhandsker
5. Klassiske og moderigtige skindnederdele
6. Smarte skindbælter og andre accessories

Skindjakken er et must have

Skindjakken er ideel som forårs-, sommer- og efterårsjakke, men du kan også bruge den som et smart og professionelt alternativ til blusen eller sweateren, når du er på kontoret, til middage eller receptioner.

Vælg en smart kort eller 3/4 model alt efter, hvad du skal bruge din skindjakke til. Vi har altid et stort udvalg i størrelserne 34 – 56 på hylderne for dig, der vil pifte din garderobe op med en skindjakke i en trendy farve eller for dig, der leder efter en klassisk model i et tidløs design.

Find din klassiske eller moderigtige skindjakke

Besøg Østjydsk Skindcenter i Tørring og se vores store udvalg af lækre skind- og læderjakker, skindleggins, skindbukser, skindnederdele og skindhandsker.

Du finder os på Torvegade 14, 7160 Tørring, hvor der er gratis parkering lige ved døren.

Har du spørgsmål om jakker eller accessories i skind til damer, er du altid velkommen til at ringe til os på 75 80 16 99 eller skrive til mail@skindcenter.dk.

Bryst

Måle på tværs af fuldeste del
og på tværs af skulderbladene

Talje

Måle omkring naturlig talje

Hofter

Måle på bredeste del

Skindjakker damer

Har du et spørgsmål?