Ring til os – 75 80 16 99

Buntmageri & Pelshandel

Skriv besked til os

Minkpels

En minkpels er et fantastisk lækkert stykke overtøj og noget af det smukkeste, du kan eje som kvinde. I Østjydsk Skindcenter kan du opleve et af Danmarks største udvalg af førsteklasses minkpelse og lade dig forføre af alle de varme, bløde og uimodståelige styles. I vores showroom hjælper vores servicemindede og erfarne personale dig med at finde din nye minkpels nær Horsens og Vejle.

Leder du efter drømmepelsen? Besøg Østjydsk Skindcenter og vælg din nye pels blandt vores 300 smukke og eksklusive pelse i showroomet. Har du brug for råd og vejledning, står vi med mere end 40 års erfaring godt rustede til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige pels, der komplimenterer dit personlige look til perfektion.

Håndsyet minkpels

Ønsker du at sætte dit helt eget personlige aftryk på din nye pels? I et samarbejde med vores dygtige buntmagere kan du designe din pelsjakke eller -frakke, så den får lige nøjagtig det udtryk og snit, du ønsker.

Læs hvordan du får designet din helt personlige minkpels

Opbevaring af pelse

Din pels bevarer bedst sin glans og smidighed, når den bliver opbevaret mørkt, køligt, ventileret og med den helt rigtige luftfugtighed. Lader du dine pelsfrakker hænge i garderobeskabet i de varme sommermåneder, risikerer du, at de taber hårene og at skindene tørrer ud. Hænger du pelsen i kælderen, vil det ofte være for fugtigt og med tiden bliver tråd og syninger møre.

I Østjydsk Skindcenter kan vi passe godt på dine pelsjakker under den helt rigtige temperatur og luftfugtighed. Skal du bruge din pels, henter du den, så tit du vil i åbningstiden i butikken.

Pels er et bæredygtigt valg

I en verden hvor modeindustrien er en af de mest forurenende industrier på grund af overproduktion og overforbrug, er pels et alternativ båret af et naturligt, biologisk nedbrydeligt og bæredygtigt materiale.

En pelsjakke går ofte i arv, vi gemmer den og passer særligt godt på den, syr den om, reparerer den eller sælger den som vintage. Det giver en pels lang levetid, og med en investering i en pels er du med til at mindske vores overforbrug af tøj.

Reparation og omsyning

Har du en pelsfrakke, du egentlig er glad for, men aldrig bruger fordi pasformen ikke sidder lige i skabet? Hvad enten pelsen er et arvestykke med høj affektionsværdi eller et loppefund, kan vores dygtige buntmagere give din pels et nyt liv med det helt rigtige snit.

Læs hvordan du får repareret eller syet din pelsfrakke om.

Hvorfor besøge Østjydsk Skindcenter?

I Østjydsk Skindcenter finder du ikke alene ét af Danmarks største udvalg af pelse i størrelserne 36 – 48 i alle prisklasser. Vi fører også et bredt udsnit af accessories i pels.

Du kan for eksempel shoppe:

  • Minkpelse og pelsveste
  • Korte og lange pelsjakker
  • Pelsjakke med hætte
  • Pelstasker og pelshatte
  • Pelshandsker og pelsluffer

Find din klassiske eller moderigtige minkpels Vejle og Horsens

Besøg Østjydsk Skindcenter i Tørring nær Horsens og Vejle og se vores store udvalg af de varmeste, blødeste og mest uimodståelige pelse året rundt.

Du finder os på Torvegade 14, 7160 Tørring, hvor der er gratis parkering lige ved døren.

Har du spørgsmål om minkjakker eller accessories i pels til damer, er du altid velkommen til at ringe til os på 75 80 16 99 eller skrive til mail@skindcenter.dk.

Har du et spørgsmål?